Generalforsamling i Odense Fortællekreds

Odense Fortællekreds afholdt den 23. marts 2017 en velbesøgt generalforsamling. Årsberetningen fortalte om et år fyldt med velbesøgte arrangementer med mundtlig fortælling i Odense og ud over Fyn, aktive øve-cirkler og lokale grupper, som mødes regelmæssigt om historiefortælling. Den fortalte også om et stort antal aktive fortællere, som bidrager med mundtlig fortælling på hospitaler, ældrecentre, skoler og daginstitutioner, frivillig grupper, kulturforeninger og menigheder på Fyn og ud over hele landet.

Den mundtlige fortælling blomstrer overalt på Fyn og interessen for selv at fortælle historier vokser, nu hvor Odense Fortællekreds i 2017 kan fejre sin 20 år jubilæum.

Odense Fortællekreds er fortsat et åbent netværk for grupper og enkeltpersoner på Fyn, som gerne vil opleve og selv udøve mundtlig fortælling – Alle aktive enkeltpersoner, lærere, pædagoger, grupper, foreninger og andre som arrangerer og igangsætter mundtlig fortælling inviteres til at deltage i netværket, og annoncere deres aktiviteter og erfaringer her i på siden www.odensefortaellekreds.dk i foreningens Facebook gruppe og gennem fortællekredsens nyhedsmail.

Ønsker du at støtte dette arbejde kan du melde dig som medlem af Odense Fortællekreds og betale et årligt kontingent på 100 kr. til Reg.nr. 6845 og kontonr. 1029331 samt sende en mail med navn og adresse til medlem@odensefortaellekreds.dk

Generalforsamlingen genvalgte et forretningsudvalg, bestående af Else Marie Kristensen, Elene Fleischer (kasserer) og Jens Peter Madsen (formand)
Odense Fortællekreds er medlem af foreningen, Fortællere i Danmark (FIDA)