Grumpy Old Men

Comedy for de voksne om alderdommens mange velsingelser. 

Spoken19 præsenterer de tre fortællere Jens Peter Madsen, Gravers Graversen og Carl Erik Lundgaard, der underfundigt beretter om alderdommens genvordigheder. Vi glæder os til at blive revet med af de tre fortælleres sjove og underfundige univers og ikke mindst at grine med og af Grumpy Old Men.

Det er altid en fornøjelse at byde Danmarks tre mest rynkede og lune mandlige fortællere velkommen, når de udlægger alderdommens velsignelser og udfordringer. Som de selv siger, er det som om, omgivelserne giver dem kortere og kortere snor, jo ældre de bliver. Det forstår de ikke. Deres tiltagende eftertænksomhed og sunde langsommelighed mødes af utålmodighed og deres kærlighed og fordybelse af irritation. Det er ikke nemt at være en mand i sin bedste alder, og det kan være svært altid at bevare optimismen og det gode humør. Men heldigvis har de humoren, og det er den, som de gnavne gamle mænd skal underholde os med denne aften.

Jens Peter Madsen er en gammel kending i det odenseanske fortælle-miljø, og med det tilbagevendende show Grumpy Old Men får han følgeskab af de lige så erfarne fortællere Gravers Graversen og Carl Erik Lundgaard.

Tidspunkt: 19. august kl. 20:00

Sted: Kulturmaskinen, Farvergåden 10, Odense

Entre: 75,- kr. i forsalg, 90 kr. i døren og 50,- kr. for studerende

 


HISTORIEFORTÆLLING BLIVER MAN ALDRIG FOR GAMMEL TIL

Hos Gallerie Rasmus i Kunstgaden kan du høre Jens Peter Madsen fortælle historier for både børn og voksne og dem derimellem.

Kom og lyt med! Der er garanti for, at du husker, røres, griner og nyder.

Medvirkende: Jens Peter Madsen

Sted: GALLERIE RASMUS, Ny Vestergade 8 og 9, 5000 Odense C

Tidspunkt: 19 august, kl. 14:00-14:30

Billet : Gratis

Der er også mange andre gode fortælle-oplevelser i løbet af H.C.Andersen festivalen, se mere via dette link:

H.C.Andersen Festivals program