Story-slam startede i Odense i januar 2015 med Maria Junghans og Jens Peter Madsen som tovholdere. Inspirationen kom fra Teater Katapult i Aarhus. Opskriften kom fra scenen The Moth i New York. Pointen i Story-slam er, at alle kan fortælle.

”Story-slam er en konkurrence om at fortælle den bedste selvoplevede historie. Det handler om at dele en bid af det virkelige liv med hinanden. I Story-slam dyster alle på lige fod, fordi det er historien og dens kvaliteter, som bedømmes, og ikke om man er mere eller mindre erfaren på en scene. Det er vedkommende og inspirerende. Nogle historier er uhyggelige, andre rørende, sjove, pinlige, underfundige… lige som livet selv. Historierne er korte, maksimalt fem minutter lange. Det er publikum, der finder vinderen. Og du kan deltage med din egen historie.”

  1. Story-Slam Odense fortsatte i årene 2017 og 2018 i samarbejde med Teater Momentum og Odense Teater og ledet af Maria Junghans og Esther Rützou – Se mere i Facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/storyslam.
    Story-Slam opskriften og ideen eksisterer fortsat og udbydes af Maria Junghans og Jens Peter Madsen ved Spoken Word Festival i Odense og andre steder i samarbejde med andre arrangører. Senest i foråret 2022 sammen med Vor Frue Kirke i Odense.

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Her kan du uploade fotos, men kun ét ad gangen.
Husk at anføre navn, email og beskrivelse
0 of 900
Træk og slip filer her – eller