Odense Fortællekreds – fortællinger i 25 år

Samlet og redigeret af Pia Sigmund, september 2019

Odense Fortællekreds Historie

Forord

Lige fra Odense Fortællekreds ́ første begyndelse har vægten ligget på en bred tilgang – at alle skal have mulighed for at fortælle en historie. Der blev oprettet øvecirkler, så alle interesserede kunne få mulighed for at prøve deres fortællinger af i den trygge ramme, før man gik ud og fortalte i det offentlige rum.

Øvecirklerne har været en vigtig livsnerve for Kredsen, og de eksisterer endnu i bedste velgående. Der blev oprettet kurser for dem, der gerne ville lære at fortælle en historie. Kurserne har været en lige så vigtig livsnerve siden begyndelsen.

Cirklerne og kurserne og det brede fokus har betydet, at der er opstået et rigtig godt kammeratskab og et stort netværk blandt fortællerne. De har også medført, at fortællerne i Odense og på Fyn har udviklet sig i mange forskellige retninger, lige fra topprofessionelle fortællere, til mennesker der hellere fortæller ved intime dagligstuefortællinger.

Også udvalget af fortællinger er mangfoldigt.

Pia Sigmund

Du kan være med til at skrive vores historie

Nederst på hver side i denne bog får du mulighed for at give dit besyv med i form af en kommentar. Du kan også uploade et foto eller flere til bogen. Bogens forfatter, Pia Sigmund, modtager gerne kommentarer, tilføjelser, fotos og tryksager fra årene med Odense Fortællekreds. Kontakt Pia på telefon ‭+45 24 80 31 06‬ eller email pia@historiebazaren.dk

KOMMENTARER ER VELKOMNE

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Her kan du uploade fotos, men kun ét ad gangen.
Husk at anføre navn, email og beskrivelse
0 of 900
Træk og slip filer her – eller