Odense Fortællekreds har aldrig haft egne lokaler, men gennem årene har kredsen haft gode samarbejder med flere aktører i Odense kommune, hvor man har fundet husly til de faste fortælleaftener.

Det begyndte med Paarup Aftenskole, der tilbød lokale i Bolbro Brugerhus. Derefter opstod et fast samarbejde med teatergruppen Gadesjakket i Teaterhuset. I en årrække var Mimeteatret en god samarbejdspartner. Teaterhuset er rummeligt, og Fortællekredsen har i flere omgange lånt lokaler og er – i 2018 – igen fast gæst i Teaterhuset, nu i Den Fynske Operas foyer.

Navnet er Odense Fortællekreds, men da kredsen i mange år var det eneste centrum for den mundtlige fortællekunst på Fyn, burde den egentlig have navnet Fyns Fortællekreds. Der har været og er stadig medlemmer fra hele Fyn og endda fra andre landsdele, og publikum kommer også ofte langvejs fra. For nogle år siden begyndte Svendborg Fortællekreds, og der findes små grupper af fortællere flere steder på øen.

Fra arkivet

Jeg elsker at se, hvordan lytterne bliver suget ind i fortællingen og slet ikke ser mig til sidst – men bare har fokus på indre billeder. Det gør mig glad at kunne give denne gave

MARIE LOUISE KJÆR

FORTÆLLER

KOMMENTARER ER VELKOMNE

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Her kan du uploade fotos, men kun ét ad gangen.
Husk at anføre navn, email og beskrivelse
0 of 900
Træk og slip filer her – eller